VAKANTIEPARK Duitsland

  Geniet het fijne VAKANTIEGEVOEL ! 

in Duitsland in VAKANTIEPARADIJS.EU Seepark Kirchheim Resort

Reserveer nu tijdig uw verblijf voor 2014 om teleurstelling te voorkomen! 

Reis naar prachtig Duitsland nu Europa's 1e vakantieland

Sfeervolle VAKANTIE LANDHUIZEN in een unieke en fantastische ambiance en mooie ligging

Verhuur tot 6 personen (type Rustiek landhuis) en 8 personen (type Comfortabel) met respectievelijk 3 en 5 slaapkamers, ruime woon en eetkamer, badkamer en tuin met terras.  

Autovakantie, het park ligt dichtbij steden, schitterende plaatsen, dorpjes en bezienswaardigheden.

Kirchheim ligt centraal in fraai Hessen een van de mooiste en natuurrijkste deelstaten van Duitsland, waarvan het bekende Hessische Berglandschap met  het bekende Knüll Gebergte een eigen wintersportgebied heeft en wat tevens redelijk dicht in de buurt ligt van het wintersport gebeuren in Hoog Sauerland.

Het prachtige landschap ligt in een lang gestrekte groengordel, omringd door schitterende bossen en eindeloos glooiend gebergte.

 

VAKANTIEPARADIJS.EU  Seepark Kirchheim Resort

         

Er zijn meer dan 130 gezellige vakantiehuizen in Seepark Kirchheim, die erop wachten, met u kennis te maken. Maximaal acht personen vinden hier in drie tot vijf afzonderlijke slaapkamers rijkelijk plaats, om van de mooiste tijd van het jaar te genieten.
De vakantiehuizen zijn voorzien van een keukenblok, douche/badkamer, WC, satelliet-TV, terras en balkon.
Het vakantiehuis type RUSTIEK ( 6 personen)is bovendien voorzien van een traditionele open haard en liggen in Dorp 2 en enkele in dorp 1 en 3.  
In Dorp 2 het fraaie Panoramadorp van Seepark Kirchheim, op de allerbeste ligging in Dorp 2 nu enkele gerenoveerde Rustiek landhuizen naast elkaar in de verhuur. 

De sportieve kant komt in Seepark Kirchheim zeker aan zijn trekken met tennisbanen, badminton, volleybal, voetbal, kegelbanen, minigolf, fietsenverhuur, tafeltennis, beach-volleybal en een mooi trimpad. 
Het overdekte zwembad met glijbaan, whirlpool, sauna en solarium garandeert het gehele jaar door veel plezier en sportiviteit. 
Een bijzondere attractie op ons stuwmeer is naast de bootverhuur de waterskilift, waar u acrobatisch of rustig uw rondjes over het meer kunt draaien.
  
Grandioos voor de kleine gasten

Ook de kleine gasten kunnen heerlijk genieten tijdens hun verblijf in Seepark Kirchheim. Naast een attractieve kinderkorting bieden we u vanzelfsprekend ook kinderstoelen en kinderbedden tegen een kleine vergoeding aan.
Voor de kleintjes is er een poppenkast, een voetbalveldje, twee speelplaatsen en een kinderbadje in het overdekte zwembad.
Om pa en ma ook eens rustig van hun vakantie te laten genieten, bieden we u natuurlijk ook een mini-club. 
Ingericht in een historische trein uit het jaar 1899 kunnen de kleintjes daar naar hartenlust schilderen, spelen en knutselen.

Das "Größte Bierfass der Welt" 
Van ontbijt tot avondeten.....
Heeft u al eens gezellig met zijn allen in een biervat gezeten? Bij Seepark bevindt u zich zelfs in het „Grootste biervat van de wereld“!
Laat u verwennen door de prima keukenchef met een heerlijke maaltijd hier of op ons terras met uitzicht over het meer.

Na het avondeten bent u welkom in de “Seebar” of het “Strandcafé”.
Geniet in een gezellige sfeer en met aangenaam gezelschap van de laatste uren van de dag.
Bruiloft, speciale verjaardag of een andere leuke aanleiding: Vier het met uw vrienden en familie. De keukenchef doet u graag een voorstel voor een menu naar uw ideeën.
En het allerbelangrijkste: U kunt onbezorgd feesten, want uw gasten slapen in het hotel. Komt u eens vrijblijvend praten over de mogelijkheden en speciale prijzen!

Zo kunt u Seepark Kirchheim vinden:
 
In het hartje van Duitsland - centraler gaat het niet!
De gemeente Kirchheim ligt midden in Duitsland, direct bij de splitsing van de A4 en de A7 en daardoor vanuit alle richtingen gemakkelijk te bereiken. 
Verlaat de autosnelweg bij de afrit Kirchheim en volg de borden richting Seepark.
Na ongeveer 4 km, na Gershausen en Reimboldshausen, vindt u het Seepark direct aan het stuwmeer.

We verheugen ons al op uw komst!
Het team van Seepark Kirchheim en vakantiehuis eigenaren

Vakantie voor het hele gezin!

 CPH HOTEL SEEBLICK van Seepark Kirchheim RESORT

Resort Seepark Kirchheim, vakantie landhuizen en hotel heeft direct uitzicht op het eigen recreatie stuwmeer waar het watergebeuren is uitgerust met een elektrische aangedreven waterskibaan voor tegelijk meerdere personen.

Het park beschikt over 138 vakantie vrijstaande landhuizen ( 2 typen) en 106 hotelkamers / appartementen met een conferentie centrum voor de zakelijke evenementen.

 

VAKANTIEPARADIJS.EU  Seepark Kirchheim 

 

.
.
Ga voor uw familievakantie naar royale vakantiehuizen,,NU''met diverse kortingen bij vroeg boeking voor in 2014 naar; VAKANTIEPARADIJS.COM  Villapark Vargesztes RESORT Hongarije
Momenteel is er ook 1 COMFORT Villa te koop in Villapark Vargesztes Resort  HONGARIJE ( 70km van Boedapest), ga direct naar dit aanbod

Het weer